Willa Krzeszanica

informacje

Rezerwacja telefoniczna 602 860 808 Twoja opinia
  • pl
  • Dostępność pokoi Rezerwacja online

    OPINIE GOŚCI : Dziękujemy wszystkim za wystawienie oceny Willi Krzesanica

    *


    Dzik
    Radom
    18 września 2017 o 15:51

    Bardzo jestem zadowolona z pobytu w Krzesanicy. Bardzo mili gospodarze i atmosfera. Pokoje czyściutkie aż miło.Wszystkim polecam. A gospodarzy pozdrawiam .

    Łukasz
    Lipnica Murowana
    12 lipca 2017 o 22:06

    Byłem kilka razy w obiekcie Krzesanica i szczerze polecam. Ładny obiekt, pokoje czyste, przytulnie, blisko do centrum, Pani właścicielka bardzo miła.
    Ceny nie są wygórowane. Polecam.

    Trivago
    ZAKOPANE
    19 maja 2017 o 15:46

    Piotr S
    radom
    4 maja 2017 o 20:18

    ferie zimowe 2017 super.Bardzo mili gospodarze,wypożyczalnia na miejscu sprzęt ok,wieczorem sauna .Czysto ciepło z gustem .

    krzesanica
    18 kwietnia 2017 o 20:50
     Zakopane noclegi, kwatery, pensjonaty
Kwatery - Zakopane noclegi, kwatery, pensjonaty
Pensjonaty - Zakopane noclegi, kwatery, pensjonaty
Apartamenty - Zakopane noclegi, kwatery, pensjonaty
    krzesanica
    20 listopada 2016 o 07:51
    pewny nocleg: e-wczasy.plnoclegi ZakopaneTanie Noclegi Willa Krzesanica
    krzesanica
    16 czerwca 2016 o 20:53

    Willa Krzesanica

    Toruniacy
    Toruń
    25 stycznia 2016 o 20:12

    Byliśmy tam już 3raz i na pewno nie raz wrócimy.Wszystko super. Okolica
    , gospodarze, pokoje,i pyszne śniadania. Pozdrowienia dla gospodarzy :-)

    A&G
    Przeworsk
    6 grudnia 2015 o 16:06

    Gorąco polecamy! Przytulnie , czyściutko , pokoje gustownie urządzone z pięknymi widokami na góry. Do centrum zaledwie 5 min samochodem . Właściciel sympatyczny oraz pomocny.CENA REWELACJA !!!

    Jak nocować to tylko w Willa Krzesanica !

    krzesanica
    Tripadvisor
    17 października 2015 o 18:54

    Ł.M
    Dziemiany
    29 września 2015 o 19:43

    Jesteśmy bardzo zadowoleni. Piękny obiekt czysto w pokoju i ładnie urządzony z balkonu śliczne widoki na góry cicha okolica bezpieczny parking przed ośrodkiem. Właściciele dyskretni ale jak trzeba pomocy to są dostępni:) dodatkowym atutem jest też bardzo przystępna CENA. Jedynym małym minusikiem jest odległość do centrum ale niema problemu z komunikacją. Na pewno tam wrócimy bardzo polecam ten obiekt.

    Lilla i Krzysiek
    Koniecpol
    16 lipca 2015 o 10:29

    Jesteśmy zachwyceni
    Bardzo ładny obiekt, pokoje czyste i nowe.
    Rano ćwierkają ptaszki, cisza spokój, bez hałasów z ulicy. Do centrum Zakopanego autem czy też Busem kilka minut, w okolicy dużo sklepów jak również karczm. Właściciela bardzo sympatyczni, dbają o porządek. Bezpieczny parking pod oknami, śniadania w ładnie urządzonej jadali z gustownymi dodatkami.
    Z pewnością tam wrócimy ośrodek godny polecenia
    Lilla i Krzysiek

    Bartosz & Ola
    Gdańsk
    15 lipca 2015 o 13:19

    Bardzo fajny, czysty i nowy obiekt. Mega przyjemnie i spokojnie, wszędzie blisko, samochodem przez Olczę i jesteśmy moment bez korków w centrum Zakopanego.
    Widoki wspaniałe, a Gospodarze bardzo pozytywni i pomocni, przyjechaliśmy z awarią samochodu, kompleksowo Szefo pomógł skierować do uczciwych mechaników aby usunąc usterkę.
    P.S.
    Bardzo dobre i świeże śniadanka.
    Na pewno wrócimy. Ze wszystkich noclegów jakie kiedykolwiek mieliśmy w Zakopanem ten jest najlepszy i spełniający nasze wymagania, czyli cicho, spokojnie, czyściutko i przyjemnie a zarazem blisko wszędzie.

    M.G
    12 kwietnia 2015 o 21:29

    Jestem zachwycona!
    Świetna lokalizacja.
    Bardzo ładny obiekt, urządzony w dobrym guście, pokoje czyste, ładne, całość nowa, dopracowana i komfortowo urządzona.
    Przepiękny widok z balkonów, gór nie zasłaniają inne obiekty, rano ćwierkają ptaszki, cisza, spokój, bez hałasów ulicy, a jednocześnie do centrum Zakopanego autem kilka minut, w okolicy również dużo sklepów , przystanków autobusowych.
    Właściciele dyskretni,niemal niewidoczni, a szkoda bo sympatyczni. Bardzo dbają o ośrodek, z samego rana po cichutku zamiatanie kurzu przed parkingiem itd. Dodatkowy plus za bezpieczny, parking pod oknami. Wokół ośrodka dużo otwartych przestrzeni. Śniadania standardowe, jadalnia przepięknie urządzona, duże okna, piękne drewniane stoły i krzesła na dwie osoby, z poduszkami pod plecy, gustowne dodatki.
    Brawo!
    Dodatkowo mili właściciele ugościli nas w większym pokoju z super widokiem.

    Z pewnością tam wrócę:)
    M.G

    krzesanica
    11 marca 2015 o 13:33


    Partner
    12 grudnia 2014 o 16:03

    Tanie Noclegi  Zakopane Willa KrzesanicaZakopane nocleginoclegi
    Willa Krzesanica oceniona na 4.8 przez użytkowników serwisu nocowanie. Ocena wysoko stawiana przez odwiedzających na czystość i ciszę.

    Partner
    12 grudnia 2014 o 15:52
    24 listopada 2014 o 15:44

    Forum Zakopane facebook już 18 recenzji wystawionych przez odpoczywających w naszej Willi na 5
    Willa Krzesanica stara się wszystkich Turystów ugościć w idealnych warunkach.

    meteor-turystyka
    24 listopada 2014 o 14:31

    Goście polecają na stronie meteor 24 naszą Willę. Wśród wyrażanych opinii górują pochwały w szczególności za:

  • ciepłą wodę,
  • czystość,
  • śniadania
  • ciepłe pokoje
  • w okresie zimowym sprzęt narciarski dostępny w obiekcie.
    Gorąco Polecamy Gospodarze
  • 21 listopada 2014 o 15:54

    Opinie wystawione w serwisie fajne wczasy na ocenę 9.9 w okresie od 2011 do 2014 roku, cyt.,, piękny nowy i czyściutki”. Dziękujemy wszystkim za wystawione opinie jednocześnie pragniemy poinformować, iż już 4 lata dbamy o wygląd i czystość budynku co skłania większość Turystów do wybrania naszych ofert noclegowych.

    OPINIE: Willa Krzesanica

      Opinie wystawione od 5 lat przez Klientów Willi Krzesanica przeważają z przewagą pozytywnie zaskoczonych Gości, głównie warunkami jakie panują w naszej Willi, jednak zdarzają się co parę miesięcy opinie nie do końca polecające nasz obiekt. Najczęściej Goście którym w trakcie pobytu zostali upominani za naruszanie regulaminu, niszczenie lub zakłócanie ciszy nocnej starają się wystawić negatywną opinię i szukają niedoskonałości. Nie jesteśmy może najlepszym obiektem w Zakopanem, ale staramy się aby wszyscy Goście naszej Willi mieli czyste pokoje i spokojne warunki do odpoczynku co potwierdzają wystawiane opinie na różnych serwisach. Opinie są bardzo polecane i dziękujemy wszystkim za docenianie naszych starań Willa Krzesanica